عشق به عقل
منوی کاربری


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
خبرنامه
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



لینک دوستان
آخرین مطالب
دیگر موارد
بسیج مساجد
آمار وب سایت

آمار مطالب

:: کل مطالب : 13
:: کل نظرات : 0

آمار کاربران

:: افراد آنلاین : 1
:: تعداد اعضا : 1

کاربران آنلاین


آمار بازدید

:: بازدید امروز : 10
:: باردید دیروز : 0
:: بازدید هفته : 27
:: بازدید ماه : 65
:: بازدید سال : 407
:: بازدید کلی : 21910
نویسنده : حسین واحد
دو شنبه 9 دی 1393

«فلسفه حکمتِ عشق است در خدمت عشق»
لویناس
فلسفه را از دیرباز دوست داشتن دانش یا همان عشق به دانایی گفته‎اند، اما آنچه عملاً در پیکره‎ی فلسفه در شکل تاریخی و رسمیش می‎یابیم بیشتر انحلال اولی (عشق) در دومی (دانایی) است؛ وانگهی، جهت‎گیری کلی در تاریخ فلسفه گویی همین حرکت به سوی دانایی (و در قرن‎های اخیر علم) بوده است. شاید یکی از معنادارترین نمونه‎های این امر را بتوان در اندیشه‎ی هگل ملاحظه کرد، جایی که قرار است فلسفه به مقام دانش برسد، یعنی جایی که فیلوسوفیا (دوست داشتن دانش) قرار است به سوفیا (دانش) بدل شود یعنی به دانش و نه صرفِ دوست داشتنِ آن، چنین چیزی مسئله‎ی کانونی و خط راهنمای هگل است. از این منظر عنوان فرعی کتاب پدیدارشناسی روح هگل (System der Wissenschaft نظامِ دانش) بسیار گویاست. البته تلقی هگل از دانش در اینجا نه علم دقیقه است و نه بحث درباب مبانیِ فهم علمِ دقیقه. علم در کتاب پدیدارشناسی هگل فلسفه‎ای است که دیگر دوست داشتنِ دانایی (philosophia)نیست، بلکه خودِ دانایی است. هگل در سرانجامِ کتاب پدیدار شناسی روح مدعی است که چنین علمی همان علمِ مطلقی است که در پایانِ پدیدارشناسی به مثابه فرآیند ظاهر می‎شود. چنین علمی برای هگل به معنای آغاز دوره‎ای جدید است.

فلسفه و فروتنی

نحوه‎ی نامگذاری فلسفه از سوی فیلسوفان کلاسیک یونانی گویای نوعی فروتنی نیز بوده است. گادامر در مقاله‎ی logos and ergon in Plato's Lysis[1] مدعی می‎شود که:
«... نه خردمند (sophos) يا مرد حکیم، مانند خداوند، و نه كسي كه كاملاً نادان است هيچ كدام فلسفه ورزي نمي‎كنند، بلكه تنها آن كه مي‎داند كه نمي‎داند به فلسفه ورزي روي مي‎آورد.»
به عبارت دیگر فلسفه نه به خدایانِ نامیرا اختصاص دارد و نه به جاهلانِ مطلق (جهل مرکب!)، فلسفه امری است بین این دو امر؛ تنها فانیانی که واقف به جهل خویش‌اند سلسله جنبان تفلسف‌اند و بس. اين جمله‎ي گادامر به نحوی كل استراتژيِ سقراط را نیز نمایان می‌کند. هاتف معبد دلفی سقراط را داناترین فرد در یونان معرفی می‌کند و سقراط در پی فهم دلیل آن پی می‌برد که او تنها کسی است که می‌داند که نمی‌داند. به نظر حتي در اين فقره گونه‎اي ستايش از فيثاغورث و φιλοσοφία (فیلوسوفیا) نيز به چشم می‎خورد؛ هنر و آوازه‌ي فيثاغورث براي برگذشتن از σοφία (سوفیا) و فقط دوست داريِ آن به نحوي خبر از سقراط وارگيِ نابهنگام فيثاغورث دارد. براي فيثاغورث، آنگونه كه از نامگذاريِ وي برمي‎آيد، لبّ و كنه و ذاتِ حقيقتِ يك شيء (تعريف آن!) بدست آمدني نیست، از همین روست كه فروتنانه به دوستداريِ آن اكتفا مي‎كند؛ در اين خط مشی آيا سقراطي نابهنگام پنهان نيست؟
تاکیدی این چنین بر دوست داشتن و عشق البته عجیب نمی‎نماید؛ آنطور که محاورات و سخنان در رساله‎ی ضیافت افلاطون آشکار می‌کنند فلسفه با سخنان عاشقانه آغاز می‌شود و با اظهار عشق و قصه‌های عاشقانه به جریان می‌افتد. ضیافت بحثی درباره‌ی عشق را در بین دوستان حاضر در مهمانی به نمایش می‌گذارد. اما درست در همانجا تمایزی ملاحظه می‎کنیم: سقراط عشق را نه از شور دیوانه‌وار آلکبیادس بلکه از عقل- کلمات خردمندانه‌ی- دیوتیما می‌آموزد. سقراط، با ذکر کلمات دیوتیما، از عشق به زیبایی و نیکی به عنوان برترین صورت عشق ستایش می‌کند. به زبان ساده‎تر و تمثیلی‎تر چنین تمایزی در اینجا تمایز برنز و طلاست؛ گفته می‎شود که آلکبیادس می‌خواهد برنز را با طلا عوض کند یعنی عشق شهوانی را با عشق به معرفت. اما ظاهراً عشق پدیده‌ای پیچیده است، کافی است به واکنش زبان به عشق نگاه کنیم، به عنوان مثال در زبان لاتین با این واژه‌ها مواجه می‌شوم: amor, caritas, pietas, dilectio, affection و stadium که تنوع، معانی و حتی زمینه‌های عملی کاربرد آنها حاکی از این تکثر و پیچیدگی است؛ تقلیل عشق به یکی از این اشکال و معانی قربانی کردن معنای آن است.

فلسفه و تمثیل بوسه

عشق به دانایی و حکمت شاید اشکال متعددی داشته باشد اما گویی عشق پیش‌نیازی ضروری برای همه‌ی این اشکال است. دوست داشتن و عشق سرآغاز فلسفه و امری مرکزی در آن بوده است. دریدا در ضمن تصدیق این مرکزیت با استفاده از تمثیل و تصویرِ بوسه بر این امر تاکید می‎کند. بوسه می‌تواند حاکی از چیزهای بسیار باشد: عشق، دوستی، و گاهی تمنا، اما همانطور که دریدا اشاره می‌کند می‌تواند در کانون فلسفه نیز قرار داشته باشد. او با نقل جملاتی از نوالیس می‌نویسد:
نخستین بوسه...اصل فلسفه است- منشاء جهانی نو- آغاز دوره‌ای مطلق- عملی که اتحادی با خود را محقق می‌سازد که به صورت بی‌پایان رشد می‌کند. چه کسی فلسفه‌ای را که مرکزش بوسه‌ای اولیه است دوست نخواهد داشت؟[2]
چنان که دریدا در ادامه تصدیق می‌کند، ممکن است فلسفه این بوسه‌ی اولیه را فراموش و یا حتی سرکوب کند، اما با این وجود این بوسه‌ی اولیه هر احساس و تجربه‌ای را به جریان می‌اندازد نه تنها فلسفه، نه تنها حساسیت، بلکه هر اشاره‌ای را. این بوسه‌ی اولیه سرآغاز هر تجربه‌ای است، به ویژه سخن عاشقانه و ابراز عشق. دریدا در نوشته‌ای که در آن به اهمیت و معنای لمس کردن در فلسفه‌ی ژان لوک نانسی می‌پردازد، بر جایگاه بوسه، لامسه، امر جسمانی، و عاشقانه، در کانون و در آغاز فلسفه تأمل می‌کند.[3]

اندیشیدن همان عشق‎ورزیدن است

بدین ترتیب می‌توان عشق ورزیدن و دوست داشتن را همان سنگ بنا و بنیاد اولیه‌ی کل فلسفه در نظر گرفت. حتی برخی معتقدند که در امروزِ فلسفه نیز مقوله‌ی عشق همچنان جاری و ساری است، مثلاً به گمان ژان لوک نانسی «از زمان ضیافت [یا حتی قبل از آن]...شاکله‌ی کلی یک فلسفه‌ی عشق در کار است، و حتی تا کنون نیز دست از فعالیت برنداشته است، و آن چنان که خودش را می‌فهمد و برمی‌سازد فلسفه را تعیین می‌کند، و نیز عشق را آن چنان که آن را می‌فهمیم و آن چنان که آن را می‌ورزیم».[4] نانسی حتی مدعیِ چیزی بیش از این است، به گمان او از زمان افلاطون اندیشیدن و عشق ورزیدن در هم تنیده بوده‌اند: «این همدستی صمیمانه بین عشق و اندیشه در سرچشمه و اصل ما حاضر است: کلمه‌ی «فلسفه» آن را فاش می‌کند...یعنی: عشق ورزیدن به اندیشه، چون اندیشیدن عشق ورزیدن است». ما احتمالاً با این گزاره که فلسفه عشق ورزیدن به اندیشه است آشنا هستیم، با این وجود واژگون سازی عبارات از سوی نانسی نکته‌ای بدیع در خود دارد؛ به تعبیر نانسی در هم تنیدگیِ اندیشه و عشق به این دلیل است که اندیشیدن همان عشق ورزیدن است. این وارونگی به ایده‌ی فلسفه چارچوب مجددی می‌دهد و آن را غنی می‌سازد، فلسفه دیگر صرفاً عشق به اندیشه نیست، بلکه اندیشیدنی است که خودْ عشق‌ورزیدن است.

ما و اراده‌ی معطوف به ندانستن

فلسفه دری است بدون لولا و «هیچ کس نمی‌تواند دری بدون لولا را ببندد». (آندره برتون) فلسفه مغاکی است که به عمق فرا می‌خواند و همزمان چشم‌اندازی است که نوید فراتر رفتن می‌دهد. پس بی شک در این راه پر فراز و فرود، شجاعت باید یکی از ویژگی‌های اصلی فیلسوف باشد. فیلسوف تنهاست چون اندیشه در هیاهو رخ نمی‌هد، اما حتی تنهاییِ او نیز نشان از دیگری دارد: «حتی تنها هستنِ دازاین نیز با هم هستن در جهان است!» (هایدگر) فیلسوف سرکش است زیرا پیروی و رام بودن او را از راه باز می‌دارد و به راه دیگران می‌کشاند و همانطور که نیچه می‌گوید پارساست، زیرا تمامی زمان و نیرو و عشق و دلبستگی خویش را برای یک چیز گرد می‌آورد: او به قله‌های مه گرفته‌ی دوردست چشم دوخته است، نه معرکه‌گیر سیاسی است، نه لفاظ و شیفته‌ی بازی با واژه‌ها، نه پرحرف و شیفته‌ی جلب توجه، چرا که جانی است که به خود باور دارد؛ فلسفه خاموشیِ اصیل است زیرا فیلسوف سخن گفتنِ راستین می‌داند: «تنها در سخن گفتن راستین است که خاموشی اصیل ممکن است.» (هایدگر)
شجاعت، تنهایی، سرکش بودن، پارسایی، خاموشی اصیل و ... برخی سازه‌های کلانِ تفلسف است و روی هم رفته گویای اراده‌ی معطوف به دانستن! باری، با پیگیری هر یک از این سازه‌ها در زیست جهانِ فارسی معاصر می‌توان برآوردی از وضعیت تفلسف در آن به دست آورد. می‌توان به این پرسش‌ها پرداخت: آیا ما در ایران امروز فلسفه و فیلسوف داریم؟ آیا آموخته‌ایم پرسش را بر پاسخ و بی‌طرفی را بر طرفداری ارج نهیم؟ اصلاً آموخته‌ایم که پرسش کنیم؟ تنهاییِ اندیشیدن را تاب آوریم؟ آیا فرهنگ معاصر ایرانی فیلسوف‌پرور است؟ آیا جان ایرانی، ذاتاً «طرفدار» نیست و از این بازی لذت نمی‌برد؟ تنها با دانستن پاسخ این پرسش‌ها است که می‌توان پی برد آیا جان ایرانی اراده‌ی معطوف به دانستن است یا ندانستن.

پي‌نوشت‌ها:

[1]Hans-Georg Gadamer, 1983, Dialogue and Dialectic: Eight Hermeneutical Studies on Plato, Yale University Press; p.p 14, 15
[2]Jacques Derrida, 2005, On Touching-Jean-luc Nancy,Stanford University Press, p. 292
[3]LinnellSecomb, 2007, Philosophy and LoveFrom Plato to Popular Culture, Edinburgh University Press, p. 144
[4] همان



:: بازدید از این مطلب : 956
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








.:: This Template By : Theme-Designer.Com ::.
درباره ما
به وبلاگ من خوش آمدید
منو اصلی
نویسندگان
آرشیو مطالب
مطالب تصادفی
مطالب پربازدید
پیوندهای روزانه
چت باکس

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)
تبادل لینک هوشمند

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان بسیج مساجد و آدرس basijmasajed.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.







دريافت کد :: صداياب

الکسا

طراحي سايت

قالب وبلاگ

جنگ نرم

طراحي سايت


جنگ نرم
 
مسجد حریم امن الهی در برابر جنگ نرم شیاطین
نوشته شده در تاريخ سه شنبه دوم دی 1393 توسط ابراهیم _معصومی

وبلاگ جنگ نرم نوشت:هنوز یادمان نرفته که عده ای از کسانی که خود را یار امام می دانستند با گفتار و رفتار و کردارشان آب به آسیاب دشمن ریختنتد و تا آنجا پیش رفتند که حتی اعلام کردند که « حالا که ما نیستیم پس چه بهتر که نظام هم نباید باشد.در فتنه 88 شاهد بودیم که استکبار جهانی با در اختیار داشتن رسانه ها چگونه به جنگ با نظام مقدس جمهوری اسلامی آمد و اگر نبود درایت و بینش عمیق حضرت امام خامنه ای معلوم نبود که چه به سر این نظام می آمد.


برچسب‌ها: جنگ نرم و 9دیماه, جنگ نرم و فتنه88, فتنه 88, سال 88, ولایت مداری

ادامه مطلب
نوشته شده در تاريخ شنبه بیست و دوم آذر 1393 توسط ابراهیم _معصومی

نوشته شده در تاريخ جمعه چهاردهم آذر 1393 توسط ابراهیم _معصومی

نوشته شده در تاريخ یکشنبه دوم آذر 1393 توسط ابراهیم _معصومی

وبلاگ جنگ نرم نوشت:آیا رفتار و عملکرد برخی از زنان آخرالزمان، مانند حضور غیرضروری خانم‌ها در اجتماع با انواع آرایش و مدل مو و لباس و عشوه گری‌های نا به جای زنانه در خیابان و...، اثری جز از هم پاشیدن زندگی‌های آرام خانوادگی را به همراه داشته است؟ آیا این نوع رفتارهای زنان را نمی‌توان فتنه نامید؟این نوع رفتار ها از کجا نشات میگیرد؟وظیفه ما در این اوضاع چیست؟در ادامه با ما باشید...


برچسب‌ها: فتنه آخرالزمان, جنگ نرم, جنگ نرم آخرالزمانAshura, muharram, muslim shia

ادامه مطلب
نوشته شده در تاريخ جمعه سی ام آبان 1393 توسط ابراهیم _معصومی

وبلاگ جنگ نرم نوشت:اینجا می طلبد تا جوانان مومن ومتدین و ولایتمدار وارد میدان کارزار شده وبا افکار واندیشه های ناب ونشات گرفته از خط امام و رهبری خود را برای نبردی سخت تر از جنگ هشت ساله آماده کنند .و آن جنگ جنگ نرم است .جنگی که نه دشمنت را می بینی و نه می توانی تشخیص بدی .جنگی که هر روز با سلاح های نوین و پیشرفته به میدان می آید .امروز وظیفه همه ما در مقابله با این جنگ نرم چیست ؟ وظیفه بسیجیان و بسیج در این جنگ چیست ؟در ادامه با ما باشید ...


برچسب‌ها: هفته بسیج, بسیجی, بسیج و جنگ نرم, اس ام اس های هفته بسیج, پوستر های بسیج

ادامه مطلب
نوشته شده در تاريخ شنبه بیست و چهارم آبان 1393 توسط ابراهیم _معصومی

نوشته شده در تاريخ سه شنبه ششم آبان 1393 توسط ابراهیم _معصومی

نوشته شده در تاريخ شنبه سوم آبان 1393 توسط ابراهیم _معصومی

وبلاگ جنگ نرم نوشت:مخالفت دشمنان اسلام با اقامه این مجالس و تلاش آنها در جهت به تعطیلى کشاندن آن، حتّى اقدام آنان بر انهدام قبر امام حسین علیه السلام و مانع شدن از زیارت قبر آن حضرت(3)، خود شاهد دیگرى است که حکومت ها تا چه اندازه از این نیروى عظیم وحشت داشته و دارند.مجالس حسینى در طول تاریخ پناهگاه خوبى براى جوامعى که تحت ستم قرار گرفته بودند، محسوب مى شد. امروزه وحشتى که در دل دشمنان دین از برپایى این مجالس افتاده است.ادامه مطالب...


برچسب‌ها: جنگ نرم و محرم, Ashura, muharram, muslim shia, عزادرای محرم و صفر

ادامه مطلب
نوشته شده در تاريخ سه شنبه پانزدهم مهر 1393 توسط ابراهیم _معصومی

وبلاگ جنگ نرم نوشت:واقعه غدیر نیاز جامعه برای مقابله با جنگ نرم دشمنان است.نسل جدید نیازمند شناخت امام و پیشوا هستند و متاسفانه این امر آنطور که باید در جامعه مطرح و بازگو نمی شود.نباید بگذاریم تا دشمن آنگونه که دوست دارد در اذهان عمومی و دل های جوانان نفوذ کند و در های معرفت را به سوی جوانان ببندد.همانطور که کفار به خیال پردازی در مورد خلافت حضرت علی(ع) پرداختند و فکر می کردند که امام از عهده این وظیفه خطیر برنمی آید...ادامه مطلب


برچسب‌ها: غدیر خم, خم, واقعه غدیرخم, دانستنی های غدیر خم, اس ام اس های غدیر خم

ادامه مطلب
نوشته شده در تاريخ شنبه پنجم مهر 1393 توسط ابراهیم _معصومی

وبلاگ جنگ نرم نوشت: اولين گلوله اي كه از يك دستگاه تانك در جنگ ايران و عراق به سوي كشورمان شليك شد توسط ملك حسين، پادشاه وقت اردن انجام گرفت. اولين فرمانده لشكر شهيد دوران دفاع مقدس، حاج ابراهيم همت فرمانده لشكر 27 محمد رسول الله بود كه در اسفند ماه سال 1362 در جزيره جنوبي مجنون به شهادت رسيد.در ادامه مطلب بیشتر بخوانید...


برچسب‌ها: هفته دفاع مقدس, جنگ نرم, دانستنی های جنگ نرم, دانستنی های جنگ, دانستنی های وبلاگ جنگ نرم

ادامه مطلب
نوشته شده در تاريخ شنبه پانزدهم شهریور 1393 توسط ابراهیم _معصومی

وبلاگ جنگ نرم نوشت:(ضمن عرض تبریک به مناسبت میلاد با سعادت امام هشتم) امام رضا(ع) می فرمایند: باید هریک از شماها امر به معروف و نهی از منکر نمایید، وگرنه شرورترین افراد بر شما تسلط یافته و آنچه که خوبان شما،دعا و نفرین کنند مستجاب نخواهد شد.و نیز می فرمایند:بیماری برای مؤمن، رحمت و موجب پاک شدن است و برای کافر، عذاب و لعنت است،و بیماری از مؤمن زائل نمی شود تا اینکه گناهی بر گردن او نماند.ادامه مطلب...


برچسب‌ها: حدیث زیبا از امام رضا, امام هشتم و هشت حدیث, هشت حدیث زیبا امام رضا, میلاد امام رضا, ع

ادامه مطلب
نوشته شده در تاريخ جمعه هفتم شهریور 1393 توسط ابراهیم _معصومی

وبلاگ جنگ نرم نوشت:کلیپ بسیار زیبا از مظلومیت کودکان فلسطین .کودکانی که زیر موشکاهای رژیم غاصب صهیونستی به خاک و خون کشیده شدند ،وبلاگ جنگ نرم بخاطر این مظلومیت کودکان غزه وظیفه خود دید که برای محکوم کردن جنایات رژیم صهیونستی کلیپی غم انگیز از صحنه های به شهادت رسیدن کودکان مظلوم فلسطین بسازد امید است که بازدید کننده گان عزیزم خوششان بیاید و در بخش نظرات حمایت کنند.برای دانلود و مشاهده آنلاین به ادامه مطلب مراجعه فرمایید...


برچسب‌ها: کودکان مظلوم فلسطین, فیلم کودکان مظلوم فلسطین, غزه و فلسطین در یک نگاه, کودکان غزه, کلیپی زیبا در مورد کودکان فلسطین

ادامه مطلب
نوشته شده در تاريخ چهارشنبه یکم مرداد 1393 توسط ابراهیم _معصومی

نوشته شده در تاريخ چهارشنبه هجدهم تیر 1393 توسط ابراهیم _معصومی

وبلاگ جنگ نرم نوشت:در ادامه فیلم‌های ضد ایرانی هالیوود این‌بار نوبت به فیلم "طبیب" رسید تا قبل از اکران آن در آمریکا، گیشه سینماهای اروپا را وارد جنگ نرم علیه ایران کند.فیلمی که محتوای آن به دوره "ابن‌سینا" اسوه پزشکی ایران برمی‌گردد که با تحریف تاریخ و واقعیت‌های دین، جنگ تشیع و تسنن را در لایه‌های پنهان این فیلم می‌توان مشاهده کرد.ادامه مطلب...


برچسب‌ها: فیلم طبیب, فیلم ضد ایرانی طبیب, جنگ نرم طبیب, هالیوود و جنگ نرم, فیلم جنگ نرم

ادامه مطلب
نوشته شده در تاريخ سه شنبه هفدهم تیر 1393 توسط ابراهیم _معصومی

وبلاگ جنگ نرم نوشت: بیش از یک قرن است که استعمارگران روش نفوذ در کشورها را تغییر داده‏اند. این کشورها معمولاً اجرای مقاصد خود را با عناوین تبلیغ مذهبی، رواج تکنولوژی، ترویج زبان، انجمن‏های خیریه، ترویج بهداشت، سوادآموزی و ، به عبارت دیگر، به نام سیاست‏های فرهنگی و فرهنگ‏پذیری انجام می‏دهند.رچند نمی‏توان این عناوین را از نظر نوع‏دوستی و انسانیت موردتردید قرار داد، ولی تاریخچه‏ی این روابط و خدمات نشان داده است که این برنامه‏ریزی‏های دقیق، در جهت رشد و بالندگی فرهنگ این کشورها نبوده.پوسترها و مطالب را در ادامه مطالب مشاهده فرمایید...


برچسب‌ها: فرهنگ جنگ نرم, سال فرهنگی, مهندسی فرهنگی, مهندسی نرم, فرهنگ نرم

ادامه مطلب
نوشته شده در تاريخ شنبه هفتم تیر 1393 توسط ابراهیم _معصومی

وبلاگ جنگ نرم نوشت:با عرض سلام به بازدیدکننده گان گرامی و همسنگران عزیزم .امروز برایتان اسکن سیور های بسیار و بسیار زیبا و با کیفیت و با حجم کم برای یتان آماده کرده ام امیدوارم که خوشتان بیاید اسکن سیور های با موضوع سخنان رهبر انقلاب در مورد جنگ نرم بسیار زیباست توصیه میکنم حتما دانلود کنید ادامه مطلب...


برچسب‌ها: اسکن سیور جنگ نرم, اسکن سیور های با موضوع جنگ نرم, بیانات رهبر انقلاب در مورد جنگ نرم, soft war Screensaver

ادامه مطلب
نوشته شده در تاريخ سه شنبه بیست و هفتم خرداد 1393 توسط ابراهیم _معصومی

وبلاگ جنگ نرم نوشت:بدلیل استقبال همسنگران عزیزم و بازدیدکنندگان محترم از کلیپ قبلی در مورد مدافعین حرم و با پیشنهاد های خوب و سازنده بازدید کننده گان عزیزم دومین کلیپ مدافاعان حرم از هم اکنون آماده دانلود و مشاهده آنلاین می باشد لطفا برای بازدید به ادامه مطلب مراجعه کنید ...


برچسب‌ها: کلیپ دوم مدافعان حرم, سخنان حزب الله در مورد فدافعان حرم, حزب الله و مدافع حرم, مدافعان حرم, جنگ نرم

ادامه مطلب
نوشته شده در تاريخ سه شنبه سیزدهم خرداد 1393 توسط ابراهیم _معصومی

وبلاگ جنگ نرم نوشت:به مناسبت ایام 14 خرداد و قیام 15 خرداد دو کلیپ بسیار زیبا برای همسنگران و بازدیدکننده گان عزیزم آماده کرده ام امیدوارم با نظرات سازنده یتان ما را برای ادامه راه دلگرم سازید برای دانلود و مشاهده آنلاین به ادامه مطلب مراجعه کنید...


برچسب‌ها: رحلت امام خمینی, پوستر 14 خرداد, کلیپ 15 خرداد, کلیپ رحلت امام, پیامک های رحلت امام خمینی

ادامه مطلب
نوشته شده در تاريخ دوشنبه دوازدهم خرداد 1393 توسط ابراهیم _معصومی

وبلاگ جنگ نرم نوشت:بعد از سالیان چند و پیشرفت کیفی و کمی انیمشن وکارتون.سری جدید بنام تام و جری تولید و ارائه شد و هنوز هم که هنوز است بهترین کارتون دنیا از نظر بچه ها و بزرگسالان است که در آن موش زیبا و دوست داشتنی و باهوش بنام جری می تواند بر گربه بدجنس و قوی پیروز شود و قلب کودکان را تسخیر کند.ادامه مطلب...


برچسب‌ها: سرزمین آهن, فیلم های صهیونیسمی, جنگ نرم, موش کثیف, موش

ادامه مطلب
نوشته شده در تاريخ دوشنبه پنجم خرداد 1393 توسط ابراهیم _معصومی

وبلاگ جنگ نرم نوشت:پیرزنى به حضور پیامبر اکرم ( ص ) رسید و گفت علاقه من بود که اهل بهشت باشد.پیامبر اکرم صلى الله علیه و آله به او فرمود : پیرزن به بهشت نمى رود.پیرزن گریان از محضر پیامبر خارج شد. بلال حبشى او را در حال گریه دید. پرسید : چرا گریه مىکنى ؟ گفت : گریه ام به خاطر این است که پیغمبر فرمود : پیرزن به بهشت نمى رود در ادامه مطلب بیشتر بخوانید...


برچسب‌ها: عید مبعث مبارک, عید بزرگ مبعث, داستان های مزاح پیامبر, داستان های زیبا, داستان های جنگ نرم

ادامه مطلب
نوشته شده در تاريخ چهارشنبه سی و یکم اردیبهشت 1393 توسط ابراهیم _معصومی

وبلاگ جنگ نرم نوشت:کلیپ بسیار زیبا برای شهدای دلاور و شجاع مدافعان حرم آماده کرده ام .خیلی زیباست به تمام همسنگران عزیزم و بازدید کننده گان محترم توصیه میکنم حتما این کلیپ بسیار زیبا و میکس شده از شهدای مدافع حرم را دانلود کنند و اگر دوست داشتید می توانید بصورت آنلاین هم این کلیپ را مشاهده کنید.برای دانلود و مشاهده به ادامه مطلب مراجعه کنید...


برچسب‌ها: شهدای مدافع حرم, مدافع حرم, کلیپی زیبا برای مدافعان حرم, شهید گمنام مدافع حرم, جنگ سوریه

ادامه مطلب
.: Weblog Themes By Pichak :.


صفحات ديگر : 1 2 3 4 5 6 7 8 6 7 6 7 8 6 7 8

تمامي حقوق اين وبلاگ متعلق به قرار گاه سايبري جنگ نرم است | طراحي : قرار گاه
  • دانلود فيلم
  • دانلود نرم افزار
  • قالب وبلاگ